Ana Sayfa / Tests / 7th Grade Tests / 7. Sınıf İngilizce 6. Ünite ( Parties) Testi 6 (LGS TİPİNDE)

7. Sınıf İngilizce 6. Ünite ( Parties) Testi 6 (LGS TİPİNDE)

1. Find the sentence in the dialogue that shows Nick refuses a suggestion.
Anna: It was great. I spent great time. I visited all the museums and ancient ruins and temples there.
Lisa : So, you enjoy ancient history a lot?
Anna: Yes, definitely. I prefer visiting historic sites. To me, they are more exciting. I love examining the historical architecture of such places. What about you?
Lisa : Well, I would rather go on an adventure holiday. I don’t like seeing old places. To me, they are boring. I like doing thrilling activitirs
A) Yes, sure.
B) No, I am not.
C) Of course I can.
D) Oh, it’s a bad idea.
2.
Lisa talks about the …………………. in the party.
A) beverages
B) pillows
C) snacks
D) guests
3. You are at a party. Your friend is the host of the party and he wants to offer you something to eat. What does he say?
A) Would you like some cake?
B) Do you need any bevarages?
C) Why don’t you have some Coke?
D) What do you think about the food?
4.
I have four different invitations for this weekend, but I can’t attend all of them. My aunt is getting married, so I’m planning to go to her party. Which invitation card should I take with me?
A) 1
B) 2
C) 3
D) 4
5. Read the speech bubbles. Who accepts to come to the party?
Rick
Sandra
Bill
Casey
A) Casey
B) Rick
C) Bill
D) Sandra
Kate : Hello, Nick. You look bad. Are you OK?
Nick : No, I am not. I have a headache.
Kate: I’m sorry to hear that. I hope you feel
better soon. Listen, I’m planning to
organise a surprise party for Linn. Would
you like to help me?
Nick : Yes, sure. How can I help you?
Kate : Well, I prepared everything for the party,
in fact. I just need to order the birthday
cake. Can you order it?
Nick : Of course I can. There is a good patisserie
next to my house. I can go and ask there.
Kate : Great! I also want to call a clown. What do
you think? Shall we call a clown?
Nick : Oh, it’s a bad idea. I think it’s childish.
Hi Amanda,
I’m happy to hear that you’re organising a pyjama party. Of course I want to be there. You say you can prepare some sandwiches and some popcorn, too. That’s great. I’d also like to bring some cookies and Nancy wants to make a cake. It will be a fantastic party! I can’t wait for it.
See you on Friday evening,
Lİsa
Come to Joy’s 14th Birthday
Saturday, June 27
2:00 pm
Daisy Cafe
On June 27, at 1:30 pm
I will get my diploma from Midtown High School in a ceremony at King Street, London.
I will be happy to see you there. JACK
Jane
JESSICA and ROBERT
kindly invite you to attend their wedding.
2:00 pm June St.Paul’s
27 Cathedal
2018 London
You are invited to a Fancy Dress Party .
June 27
1:30 pm
20 Party Street, Partytown
1
2
3
4
Hi friends. I’m arranging a fency dress party this Sunday at 2 pm. Why don’t you come? It will be great fun.
I would like to come to the party, but I need to be at the dentist at 2 pm. Maybe next time.
Rick, I don’t have any costume to wear at the party. So, I can’t attend. Have fun!
I have nothing to do that day. I love parties and I will be there at 2 pm, of course.
P r e p a r e d b y R E Y K A M E T E
Unit 6 – Parties PRACTICE TEST 7th Grades
TEAM ELT MATERYAL
PAYLAŞIM GRUBU
Only for Teachers
6. Read Laura’s message and choose the correct option:
Laura needs ……………. eggs for the cake and asks Brenda to buy them from the supermarket.
A) a lot of
B) a few
C) many
D) no
7.
Why does Jenny want some money from her
father?
A) She wants to make a surprise party for her
mother.
B) She is planning to buy her mother a gift for
her birthday.
C) Jenny’s mother wants Jenny to buy her a
book.
D) Jenny wants her father to leave the money on
her desk.
8.
Rebecca describes ……………………………. .
A) when to throw a party for Linda’s guests
B) why to mix the ingredients in a blender
C) where to organize a birthday party
D) how to make strawberry smoothie
Many people in the world like celebrating Halloween. It comes on the 31st October every year. Children are usually more excited for Halloween than their birthdays because Halloween parties are more amusing for them. They usually wear scary costumes and make entertaining competitions at those parties. They also visit other homes in their neighbourhood and play trick-or-treat. They ask for sweets, snacks or a small gift. If they don’t get these, they say they will do something bad to the host of the house. This is a part of the Halloween fun, of course. So, the host of the house gives them some sweets or snacks.
9. Children like Halloween very much because …………………………. .
A) all people in the world celebrate Halloween
B) they celebrate it on 31st October every year
C) birthday parties are more exciting for them
D) they have a lot of fun at Halloween parties
10. Why do children visit other people’s houses on
Halloween?
A) They wear frightening costumes.
B) They do something bad to people.
C) They want to play trick-or-treat.
D) The competitions are entertaining.
Hi Brenda,
I’m making Bill’s birthday cake. We have some milk and sugar at home, but I just noticed that we don’t have enough eggs. There are six, but I need two more eggs. It is a big cake.
Can you buy some from the supermarket?
Dear dad,
I need some money. You know it’s mum’s birthday next week and I would like to buy something for her. I want to buy a book. We saw one at B&G Bookstore and she liked it a lot.
Can you please leave some money on my desk before you go to work? So, I can buy her favourite book as a surprise. Thanks,
Jenny
9-10. soruları aşağıda verilen metne göre cevaplayınız.
Linda, you ask me for some different food or drinks for your party. Why don’t you try making strawberry smoothie? It’s easy to prepare. Just put some milk, 10-12 strawberries and some strawberry jam in a blender and mix everything. That’s all. You can serve it with some mint and strawberry.
Rebecca
P r e p a r e d b y R E Y K A M E T E
Unit 6 – Parties PRACTICE TEST 7th Grades
TEAM ELT MATERYAL
PAYLAŞIM GRUBU
Only for Teachers
ANSWER KEY
1. D
2. C
3. A
4. C
5. A
6. B
7. B
8. D
9. D
10. C

7. Sınıf İngilizce 6. Ünite ( Parties) Testi 6 (LGS TİPİNDE) günceldir. Word dosyasını indirmek için Tıkla İndir.

Bu habere de bakabilirisiniz

5. Sınıf İngilizce 2. Ünite Kelimeleri ve Konu Anlatımı (Tavsiye)

5. Sınıf İngilizce 2. Ünite Kelimeleri ve Konu Anlatımı (Tavsiye) kanalımız İngilizce Kampüs tarafından eksiklerinizi …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir