Ana Sayfa / Tests / 8th Grade Tests / 8. Sınıf İngilizce 6. Ünite (Adventures) Ünite Kelime Quizi 6 (20 Soru)

8. Sınıf İngilizce 6. Ünite (Adventures) Ünite Kelime Quizi 6 (20 Soru)

8th Grades VOCABULARY QUIZ – UNIT 6 ADVENTURES
NAME : CLASS:
NUMBER: MARK: x = pts
Choose the correct item:
1. Bungee jumping and sky diving are ………….. because they involve dangerous activities.
a) exotic islands b) indoor activities c) extreme sports d) ancient civilisations
2. It is ………….. to fly over the city on a hot air balloon. It’s an unbelievably exciting experience!
a) challenging b) fascinating c) tiring d) boring
3. A: Will you ………….. in the Olympic games again? B: Yes, I’ll do ice-skating once again.
a) take part b) get exhausted c) fly through d) take care
4. Tom is a real ………….. . He wants to try nearly every kind of extreme sports.
a) Internet addict b) business venture c) adventure camp d) adrenalin junkie
5. I love ice-climbing. It is freezing cold there in the nature and it is really hard to do, but I like the ………….. .
Adventure is my life!
a) challenge b) vacation c) bridge d) jump
6. In my opinion ………….. is not very dangerous like sky diving. You just move across water on a small boat.
a) kayaking b) trekking c) windsurfing d) scuba diving
7. For me rafting is a(n) ………….. activity. I do it for fun.
a) boring b) entertaining c) embarrasing d) disappointing
8. I …………….. skiing down a mountain to doing ice climbing, because it’s easier.
a) attend b) think c) prefer d) admit
9. It was an amazing …………….. to go on a jeep safari in the desert. I’ll never forget it.
a) experience b) freedom c) reason d) opinion
10. I like seeing the traces of different …………………. . So, I visit museums or ancient places every year.
a) civilisations b) huts c) heights d) islands
11. A: Have you ever climbed an active volcano? B: No, never. I think it’s too …………………. . I mean it’s
very dangerous to do it.
a) thrilling b) risky c) fantastic d) amusing
P r e p a r e d b y R E Y K A M E T E
8th Grades VOCABULARY QUIZ – UNIT 6 ADVENTURES
12. A: I think bungee jumping is fascinating. What do you think? B: Well, I ………………. it’s a great
activity, but I can never do it. It has a lot of risks.
a) compare b) admit c) float d) attend
13. I would like to try ………………. because I think sky sports are amazing.
a) jogging b) rafting c) hang gliding d) windsurfing
14. In my opinion jumping off buildings is a(n) ………………… activity. It’s not easy to do it and there are a lot of
dangers, too.
a) safe b) exotic c) ancient d) challenging
15. A parachute ……………… the speed while you’re falling.
a) flies over b) thinks of c) slows down d) sails on
16. Hot air balloons need a(n) …………………. to fly and float in the air.
a) burning gas b) one-sided paddle c) good compass d) adrenalin junkie
17. You can watch some ………………….. on TV that try to win difficult games to get food. If they can’t win the
games, they stay hungry for days.
a) ropes b) lands c) jungles d) contestants
18. I don’t think I can try bungee jumping. It’s …………………. and I’m afraid of heights.
a) exciting b) scary c) easy d) brilliant
19. Adventure lovers enjoy the challenge of extreme sports. They want to ……………….. themselves and see how
far they can go.
a) admit b) lose c) test d) carry
20. I have done sports for hours and I feel ………………. . I think I’ll go and rest.
a) afraid b) excited c) ashamed d) exhausted
P r e p a r e d b y R E Y K A M E T E
8th Grades VOCABULARY QUIZ – UNIT 6 ADVENTURES
ANSWER KEY
1. C
2. B
3. A
4. D
5. A
6. A
7. B
8. C
9. A
10. A
11. B
12. B
13. C
14. D
15. C
16. A

8. Sınıf İngilizce 6. Ünite (Adventures) Ünite Kelime Quizi 6 (20 Soru) günceldir. Word dosyasını indirmek için Tıkla İndir.

Bu habere de bakabilirisiniz

5. Sınıf İngilizce 2. Ünite Kelimeleri ve Konu Anlatımı (Tavsiye)

5. Sınıf İngilizce 2. Ünite Kelimeleri ve Konu Anlatımı (Tavsiye) kanalımız İngilizce Kampüs tarafından eksiklerinizi …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir