Ana Sayfa / Tests / 3. Sınıf İngilizce 1-2-3-4-5. Üniteler Tekrar Testi 3 (TAVSİYE EDİLİR)
Tornado column in rural landscape

3. Sınıf İngilizce 1-2-3-4-5. Üniteler Tekrar Testi 3 (TAVSİYE EDİLİR)

1. Verilen resme göre bos bırakılan yere uygun
düsen seçenegi isaretleyiniz.
This is ………………………………
A) a small block
B) a green button
C) a round ball
2. Verilen resimlere göre asagıdaki seçeneklerden
hangisi yanlıstır?
A) strong
B) thin
C) weak
3. Verilen resme göre konusma balonunda bos
bırakılan yere uygun düsen seçenegi
isaretleyiniz.
A) surprised
B) tired
C) angry
4. Bos bırakılan yere uygun düsen seçenegi
isaretleyiniz.
A) fourteen
B) twelve
C) thirteen
5. Bos bırakılan yere uygun düsen seçenegi
isaretleyiniz.
A) Thirteen
B) Twelve
C) Eleven
6. Verilen resme göre konusma balonunda bos
bırakılan yerlere uygun düsen seçenegi
isaretleyiniz.
A) heavy / thin
B) young / old
C) tall / short
www.teamelt.com
TEAM elt publishing – 1 – 17/01/2018
www.teamelt.com
Ahead with English – 3 t h grade
3rd_class_unit1-5_practice (A)
7. Verilen resme göre konusma balonunda bos
bırakılan yere uygun düsen seçenegi
isaretleyiniz.
A) teddy bears / playing cards
B) dolls / blocks
C) kites / buttons
8. Konusma balonunda bos bırakılan yere uygun
düsen seçenegi isaretleyiniz.
A) block
B) button
C) board game
9. Konusma balonunda bos bırakılan yere uygun
düsen seçenegi isaretleyiniz.
A) How old
B) Who
C) Where
10. Verilen resme göre asagıdaki seçeneklerden
hangisi dogrudur?
A) The dog can fly.
B) The cat is brown.
C) The dog is big.
11. Verilen resme göre bos bırakılan yere uygun
düsen seçenegi isaretleyiniz.
This is a ………………….
A) board
B) letter
C) wheel
12. How many cats are there?
A) Twelve
B) Twenty
C) Eleven
www.teamelt.com
TEAM elt publishing – 2 – 17/01/2018
www.teamelt.com
Ahead with English – 3 t h grade
3rd_class_unit1-5_practice (A)
13. What is Bill doing?
A) He is riding a bike.
B) He is playing football.
C) He is running.
14. Verilen ifadeye uygun resim hangi seçenekte yer
almaktadır?
A) B)
C)
15. Verilen resme göre bos bırakılan yerlere uygun
düsen seçenegi isaretleyiniz.
This is Sam. …………. is my …………………
A) She / brother
B) He / cousin
C) He / sister
16. Verilen ifadeye uygun resim hangi seçenekte yer
almaktadır?
A) B)
C)
17. Verilen resme göre bos bırakılan yere uygun
düsen seçenegi isaretleyiniz.
The boy is …………………. He can’t find his cat.
A) surprised
B) sad
C) happy
18. Verilen resmi dikkate alarak bos bırakılan yere
uygun düsen seçenegi isaretleyiniz.
This is my baby …………….
A) brother
B) sister
C) father
www.teamelt.com
TEAM elt publishing – 3 – 17/01/2018
www.teamelt.com
Ahead with English – 3 t h grade
3rd_class_unit1-5_practice (A)
19. Diyalogda bos bırakılan yere en uygun ifadeyi
isaretleyiniz.
A: ………………………….
B: I’m cooking.
A) Can you cook?
B) What are you doing?
C) How are you today?
20. Verilen resme göre bos bırakılan yere uygun
düsen seçenegi isaretleyiniz.
I’m Bill. Sue is my …………….
A) sister
B) uncle
C) mother
www.teamelt.com
TEAM elt publishing – 4 – 17/01/2018
www.teamelt.com
3rd_class_unit1-5_practice (A) CEVAP ANAHTARI
1 – B
2 – A
3 – C
4 – C
5 – A
6 – B
7 – B
8 – C
9 – A
10 – C
11 – B
12 – A
13 – A
14 – C
15 – B
16 – C
17 – B
18 – A
19 – B
20 – A
TEAM elt publishing – 5 – 17/01/2018
www.teamelt.com
3rd_class_unit1-5_practice (A) – SORULARIN ÜNÝTELERE GÖRE DAGILIMI
sinavureteci.teamelt.com tarafından 17/01/2018 tarihinde 3. sınıflar için otomatik olarak hazırlanmıs olan
“3rd_class_unit1-5_practice (A)” isimli bu sınavdaki soruların ünitelere göre dagılımı asagıda gösterilmistir.
%20.00,

3. Sınıf İngilizce 1-2-3-4-5. Üniteler Tekrar Testi 3 (TAVSİYE EDİLİR) günceldir. Word dosyasını indirmek için Tıkla İndir.

Bu habere de bakabilirisiniz

5. Sınıf İngilizce 2. Ünite Kelimeleri ve Konu Anlatımı (Tavsiye)

5. Sınıf İngilizce 2. Ünite Kelimeleri ve Konu Anlatımı (Tavsiye) kanalımız İngilizce Kampüs tarafından eksiklerinizi …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir