Ana Sayfa / Tests / 6th Grade Tests / 6. Sınıf İngilizce 1-2-3-4-5. Üniteler Tekrar Testi (30 Soru-Cevaplı)

6. Sınıf İngilizce 1-2-3-4-5. Üniteler Tekrar Testi (30 Soru-Cevaplı)

Choose the correct option.
1. I go to a dance club on weekends because …………….. .
A) I don’t enjoy dancing B) it’s great fun
C) the music is bad D) I learn drawing
2.
What time does Thomas get on the train?
A) 12:15 B) 11:00 C) 09:45 D) 13:20
3. My brother usually ……………. after he comes from school.
A) takes a nap B) gets dressed
C) has a shower D) paints pictures
4. Oliver: ……………………………………………. ?
Harry: It is between 3.00 p.m and 4.30 p.m.
A) When do you get up in the morning
B) Does your chat-friend go to a chess club
C) What does your brother do in the evening
D) What time is your guitar course
5. My Daily Routine 06:15 get up 06:30 have breakfast 07:00 leave home 07:50 lessons start
I go to school at ………………………. .
A) a quarter past six B) half past six
C) seven o’clock D) ten to eight
6. Lily : When do you visit your grandparents?
Mary: I ……………………………………. .
A) love my grandparents very much
B) usually see them at the weekends
C) usually have great fun with them
D) have dinner with my parents
7.
A) have healthy breakfast B) prefer useful lunch
C) get nutritious drinks D) eat a lot of junk food
8. A: Do you want some olives?
B: …………………. . I don’t like eating olives.
A) Yes, please B) OK, I love them
C) No, thanks D) Sure, they’re good
9. A: ………………………………. ?
B: Of course. Here it is. Enjoy it.
A) Do you like eating sausages
B) Can I have some cheese toast
C) Where do you have breakfast
D) Do you want to eat a hamburger
10. Choose the correct picture that Lisa talks about.
I’m Lisa. I like having a big breakfast with my family on weekends. I usually eat pancakes with honey at my breakfast.
A) B)
C) D)
11. A: What is there for breakfast , mummy?
B: Muffins.
A: Yummy. ……………………………. .
A) I hate eating muffins B) They’re my favourite
C) I dislike having breakfast D) I prefer drinking milk
12. I love drinking ……………….. after breakfast. It makes me
feel good.
A) orange juice B) cold coke
C) a glass of milk D) hot chocolate
13. Rosy : What is Emily doing?
Mary: She is …………………… at a boutique.
A) getting money B) buying a dress
C) waiting for a train D) having breakfast
14. Amelia: What is your hometown like?
Sandra : …………………………………. . I really love it.
A) I’m tired, I want to have a rest at home
B) It’s boring, I don’t like spring showers
C) It’s lovely, there are lots of green parks in it
D) I’m anxious, there is traffic jam here
15. There are many …………………. in this town.
A) skyscrapers B) kiosks
C) bus stops D) museums
Thomas gets up at a quarter to ten. He has a breakfast and goes to his swimming course. It’s at eleven o’clock. His course finishes at a quarter past twelve. At twenty past one he takes the train and goes to visit his granparents.
You shouldn’t …………………….. .
UNITS 1-5 MID-TERM TEST (Units 1 – 5 ) 6th Grades
16. Which option is correct about Maria?
A) Maria lives in a crowded street.
B) Maria doesn’t like the people in her town.
C) Maria enjoys living in her hometown.
D) It’s expensive to live in Maria’s town.
17. Kate: What is Linda doing?
Sally: She is ………………… . She is at the kiosk.
A) sending a letter B) sitting in a cafe
C) buying a newspaper D) eating her dinner
18.
A) hotter B) colder C) cheaper D) tastier
19. Eric : ……………………………….. in Toronto now?
David: It’s warm and sunny.
A) What is the temperature
B) What clothes should I wear
C) Can we go skiing
D) What is the weather like
20. I feel really ……………….. in stormy weather. I’m really
anxious.
A) happy B) fine C) scared D) excited
21.
A) make a snowman B) go to the beach
C) put on a sweater D) walk under the rain
22. SEASON SUITABLE CLOTHING
Spring
t-shirt, shorts
Summer
Hat, swimming suit
Autumn
Raincoat, ………………..
Winter
Coat, boots
A) umbrella B) flip-flops
C) sunglasses D) gloves
23. A: Let’s go outside. I’m bored at home.
B: ………………………… . It’s very sunny and I don’t like
sunny weather.
A) That’s a great idea. B) I feel happy in this weather.
C) I agree with you. D) It’s not a very good idea.
24.
What is the weather like in March in Kate’s hometown?
A) It’s rainy. B) It’s cold.
C) It’s hot. D) It’s stormy.
25. A: I like the House of Funny Mirrors in the funfair.
It’s funny. What do you think about it?
B: Yes, it’s fun. But I think bumper cars are
…………………….. than these mirrors. They are
very exciting, too.
A) more dangerous B) more enjoyable
C) more boring D) more frightening
26. Ava: There is nothing more exciting than the
chairoplane for me. Let’s get on it.
Mia: I’m sorry, but …………………..……. . I can’t get on it.
A) my money is running out
B) I definitely agree with you
C) I like chairoplanes very much
D) it’s very enjoyable for me
27. The ………..….…… at the funfair is fabulous.
A) Roller Coaster B) Ferris Wheel
C) Ghost Train D) Chairoplane
28. A: I like roller coasters. I think they are exciting.
B: I disagree. I think ………………………. .
A) they are amazing B) getting on them is good
C) they are horrible D) it’s fun to get on them
29.
A) it’s suitable for you B) you’re too young
C) it’s very fantastic D) you love roller coasters
30. Boy : …………………………. ?
Man: One token is £ 1.00.
Boy : Oh, it’s very cheap. I want to get on all the
rides.
A) Where is the fair B) How much is one ride
C) How do you feel D) Do you like fairs
I’m Maria. I live in a nice town. The people here are very cheerful. I don’t like very crowded streets, so I’m happy that it’s very quiet and relaxing here in my neighbourhood. Life is cheaper here, too.
I’m Kate. The weather in spring is usually warm in my hometown. You can’t wear shorts and t-shirts in this season. It’s usually nineteen degrees celsius, so it’s not very cold. There are spring showers in March. You can’t see any thunders.
I’m sorry you can’t get on the roller coaster because ………………… .
The average temperature is 10°C in winters in my town.
Oh, it’s 5°C in my town. So, it’s …………. than your town.
It’s very hot and sunny today.
Let’s ………..……. .
UNITS 1-5 MID-TERM TEST (Units 1 – 5 ) 6th Grades
ANSWER KEY
1. B
2. D
3. A
4. D
5. D
6. B
7. D
8. C
9. B
10. A
11. B
12. D
13. B
14. C
15. A
16. C
17. C
18. B
19. D
20. C
21. B
22. A
23. D
24. A
25. B
26. A
27. B
28. C
29. B
30. B

6. Sınıf İngilizce 1-2-3-4-5. Üniteler Tekrar Testi (30 Soru-Cevaplı) günceldir. Word dosyasını indirmek için Tıkla İndir.

Bu habere de bakabilirisiniz

5. Sınıf İngilizce 2. Ünite Kelimeleri ve Konu Anlatımı (Tavsiye)

5. Sınıf İngilizce 2. Ünite Kelimeleri ve Konu Anlatımı (Tavsiye) kanalımız İngilizce Kampüs tarafından eksiklerinizi …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir