Ana Sayfa / Tests / 8th Grade Tests / 2019-2020 8. Sınıf İngilizce 1-2-3-4. Üniteler Tekrar Testi 4 (Cevap Anahtarlı)

2019-2020 8. Sınıf İngilizce 1-2-3-4. Üniteler Tekrar Testi 4 (Cevap Anahtarlı)

Answer the questions (1-3) according
to the information below.
6
5
What do teenagers prefer watching most?
A) Sci-fi B) Comedy
C) Animation D ) Romance
Which of the following shows young people’s
favourite kind of book?
A) B) C) D)
3
Which of the following shows what adults
prefer watching the LEAST?
A) B)
C) D)
Only nine percent of teens prefer reading —-.
A) scary books
B) famous people’s lives
C) about space
D) mysterious events
Answer the questions (4-6) according
to the information below.
Teenagers and adults have different preferences
in movies. They like watching different kinds of
movies in their free time. Following diagram
shows their preferences.
5
4
3
2
1
0
Comedy
Teenagers Adults
Sci-fi Animation Romance Western
Researchers are trying to find out what young
people prefer reading most. They conducted a
survey for that. Here is the result.
BOOKS
3% 18%
29%
9%
41%
4 According to the diagram, —-.
A) almost all of them don’t prefer reading travel
books
B) more teens prefer reading sci-fi to gothic
C) more than half of them enjoy gothic books
D) teens prefer detective books to sci-fi books
Detective
Sci-fi
Biographical
Gothic
Travel
Name:
Class:
8th
Grade
DIAGRAM TEST – UNITS 1-4
7
11
12
8
When compared to adults, —-.
A) more teenagers are interested in map apps
B) shopping apps attract less teens’ attention
C) less teens use social media apps
D) more teens are keen on email apps.
Which of the following is NOT correct?
A) More Turkish teens prefer having spicy food
when compared to American teens.
B) A lot of Turkish teens enjoy having
something sour.
C) Greasy food is the least preferred food
among American teens.
D) When compared to the USA, less teens in
Turkey prefer salty food.
10 What do adults prefer using MOST?
A) email apps B ) texting apps
C) shopping apps D) map apps
Answer the questions (7-9) according
to the information below.
Answer the questions (10-12) according
to the information below.
9
Teenagers prefer eating different kinds of food.
However, the gap between American and
Turkish teens is quite wide. Following diagram
shows what they prefer eating most.
Not many American teens enjoy having —-.
A) greasy food B) sour food
C) salty food D) delicious food
What do American teens prefer eating most?
A) greasy food B) sour food
C) salty food D) spicy food
American Teens Turkish Teens
Smartphones have various kinds of
applications. Here are the most downloaded
apps among adults and teenagers.
Which of the following is CORRECT?
A) More teens use online shopping apps.
B) Less adults prefer using social media apps.
C) Less than half of the teens use texting apps.
D) More than half of teens use email apps.
Adults Teens
0 1 2 3 4 5
1. B 7. B
2. B 8. A
3. A 9. B
4. A 10. A
5. B 11. B
6. C 12. B

2019-2020 8. Sınıf İngilizce 1-2-3-4. Üniteler Tekrar Testi 4 (Cevap Anahtarlı) günceldir.

Word dosyasını indirmek için Tıkla İndir.

Bu habere de bakabilirisiniz

5. Sınıf İngilizce 2. Ünite Kelimeleri ve Konu Anlatımı (Tavsiye)

5. Sınıf İngilizce 2. Ünite Kelimeleri ve Konu Anlatımı (Tavsiye) kanalımız İngilizce Kampüs tarafından eksiklerinizi …