Ana Sayfa / Tests / 7th Grade Tests / 2019-2020 7. Sınıf İngilizce 1-2-3-4. Üniteler Tekrar Testi ( LGS Formatındadır)

2019-2020 7. Sınıf İngilizce 1-2-3-4. Üniteler Tekrar Testi ( LGS Formatındadır)

Answer the questions (1-3) according
to the information below.
Which of the following shows boys’ favourite
activity?
A) B)
C) D)
4
A lot of girls in the country are —-.
A) generous B ) stingy
C) unreliable D ) strong
When compared to girls, —-.
A) less boys tell the truth
B) boys are slimmer
C) boys are much weaker
D) less boys can carry heavy objects
2
6
Answer the questions (4-6) according
to the information below.
According to the diagram, —-.
A) more girls like spending time in nature
B) boys don’t prefer team sports
C) a lot of girls prefer playing baseball
D) more boys are interested in bowling
What are teens like/What do teens
look like in the country?
5
4
3
2
1
0
Outgoing
Boys Girls
Plump Generous Honest Strong
The following graph shows what boys and girls
like playing or doing with their friends in their
free time.
BOYS GIRLS
According to the diagram, —-.
A) boys love playing bowling in their free time
B) baseball is boys’ favourite sport
C) more girls like going ice skating
D) more boys enjoy going hiking
/ingilizce zümresi
“Zümrelerin Buluşma Noktası”
7th
Grade
DIAGRAM TEST – UNITS 1-4
8
12 When compared to other animals, —-.
A) snakes are more dangerous
B) only crocodiles are carnivorous
C) only snakes eat kinds of birds
D) snakes can live longer
7
Which of the following is NOT one of the
habitats where snakes live?
A) B)
C) D)
Which of the following is NOT mentioned in
the information cards?
A) birth B ) awards
C) marriage D) grow up
9
11
10
Answer the questions (7-9) according
to the information below.
Answer the questions (10-12) according
to the information below.
Which of the following is CORRECT?
A) Johnny Depp and Brad Pitt have different
jobs.
B) Johnny Depp is older than Brad Pitt.
C) Brad Pitt got divorced, but Johnny Depp is
still married.
D) Brad Pitt has got more awards when
compared to Johnny Depp.
Which of the following is mentioned in the
information cards?
A) profession B ) parents
C) education D) children
Actor
was born in 1963 /
Kentucky
married to Amber
Heard in 2015
divorced in 2017
got 29 awards
Actor
was born in 1963 /
Oklahoma
married to Angelina
Jolie in 2014
divorced in 2016
got 41 awards
Johnny Depp Brad Pitt
Which of the following is CORRECT?
A) Snakes are herbivorous animals.
B) Rats are the prey for both snakes and
crocodiles.
C) Sharks live longer than snakes and crocodiles.
D) Crocodiles kill more people when compared
to snakes.
Habitat
Lifespan
Eat/pray
Kill per
year
Forest
Desert
Mountain
8-10 years
Rat, Bird,
Rabbit,
Mice
7.500
River
65-70
years
Fish, Frog,
Rat,
Lizzards
1.500
Sea
Ocean
25-30
years
Dolphin,
Seal, Tuna,
Sea birds
11
1. B 7. A
2. A 8. D
3. B 9. D
4. B 10. C
5. A 11. B
6. A 12. A

2019-2020 7. Sınıf İngilizce 1-2-3-4. Üniteler Tekrar Testi ( LGS Formatındadır) günceldir. Word dosyasını indirmek için Tıkla İndir.

Bu habere de bakabilirisiniz

6. Sınıf İngilizce 2. Ünite Kelimeleri ve Konu Anlatımı

6. Sınıf İngilizce 2. Ünite Kelimeleri ve Konu Anlatımı  kanalımız İngilizce Kampüs tarafından eksiklerinizi görmek …