Ana Sayfa / Tests / 7th Grade Tests / 7. Sınıf İngilizce 1-2-3-4-5. Üniteler Tekrar Testi-30 Soru (Tavsiye Edilir)

7. Sınıf İngilizce 1-2-3-4-5. Üniteler Tekrar Testi-30 Soru (Tavsiye Edilir)

Choose the correct option.
1. My brother is tall and ……………….. with wavy brown hair.
A) curly B) short C) slim D) hazel
2.
What is Nick’s aunt like?
A) She is strict. B) She is rude.
C) She is punctual. D) She is friendly.
3. Rebecca has …………………… brown hair.
A) curly B) straight C) wavy D) short
4. Name:
Antonio Cabello Nationality:
Spanish …………. :
tall, slim, brown hair, brown eyes Club :
Basketball club
A) Personality B) Hobbies
C) Appearance D) Team
5.
A) doesn’t like talking B) likes being social
C) has a lot of friends D) is very outgoing
6. A: ……………………….. ?
B: He is well-built. He is short, but very strong.
A) What is Tom like B) What does Tom look like
C) What does Tom like D) Has Tom got brown eyes
7.
A) Birth B) Education C) Prize D) Graduation
8. A: ……………………….. ?
B: I was at the theater with my mom.
A) Whan did you go to the theater
B) Who was your sister with
C) Where were you yesterday
D) Why did your mom go outside
9. A: Why did Aziz Sancar move to Istanbul after his
high school education in his hometown?
B: Because……………………….. .
A) they were eight children in his family
B) he wanted to study medicine at university there
C) his father was an illiterate but eager man
D) he started his educational life in his hometown
10. Miyu: …………………………………..?
Bora : Şişli Terraki High School
A) When did Barış Manço finish high school
B) Where was Barış Manço born
C) Which prizes did Barış Manço win
D) Where did Barış Manço graduate from
11. Tom ………………… university last month and became an
engineer.
A) was born in B) graduated from
C) died in D) moved to
12. Nancy: What was Walt Disney’s extraordinary
ability?
Lucas : ……………………… . Then, he made cartoon films
using them and became very successful.
A) He opened his own amusement park
B) He started his first film company
C) All the Disney characters were colourful
D) He could draw fantastic pictures
13. Ryan: Did you watch the football match on TV
last night?
Fred: Yes, I did.
Ryan: …………………..………… ?
Fred: It was a draw.
A) Did they get injured B) What was the score
C) How did they play D) Who was the home team
14.
A) Winning is not important
B) This sport requires hard training
C) You should often hit your head
D) Shooting is more exciting
15. Ryan : Do you do any sports?
Austin: Yes. I am interested in swimming.
Ryan : …………………………….. ?
Austin: I do it three times a week.
A) How often do you do this sport
B) Where do you go swimming
C) Do you often lose or win
D) When is your swimming training
I’m Nick. My aunt is a teacher at a secondary school. Her students love her very much because she is always helpful and cheerful to them. She is never strict. She is usually late when we meet with her outside, but we love her, too.
My name is Halil. I’m a good powerlifter. To be good in powerlifting, you should be eager to win. …….………….…. . So, you should always exercise. Then, you can become a professional powerlifter.
My sister is shy. She ………………….. .
For mechanistic studies of DNA repair.
AZIZ SANCAR
AZIZ SANCAR
UNITS 1-5 MID-TERM TEST (Units 1 – 5 ) 7th Grades
16.
A) lose the match B) be in good condiiton
C) be easygoing and selfish D) try to get injured
17. Seth: Do you know wingsuit flying?
Ellis : No. I have no idea. ……………………….. ?
Seth: You glide through the air using a wingsuit. At the
end you open your parachute and land on the
ground.
A) What is the score B) Where do you do it
C) What is it like D) Do you like it
18. People wear their ……………….. before they start
swimming or dive into the sea.
A) googles B) cleats C) helmets D) skates
19. ‘Stop ………………………… . We need trees for oxygen.’
A) hunting B) deforestation C) pollution D) recycling
20. Ostriches are big birds. They ………….……. , but they can’t
fly. Their eggs are very big. They eat plants, lizards and
small insects.
A) have sharp teeth B) don’t have eggs
C) have got wings D) are only herbivores
21. A …………….………. lives in water.
A) crocodile B) giraffe C) hippopotamus D) whale
22. Reuben: ……………………………… ?
Elijah : About 60 – 70 years.
A) Where did dodo birds inhabit
B) How long do elephants live
C) Why do people hunt pandas
D) When did dinosaurs become extinct
23. Isaac : Do you like street animals?
Lucas: Yes, of course I love them. They’re our friends.
Isaac : What do you do for street animals?
Lucas: I ………………………. when I see them on street.
A) attack animals B) wear their fur
C) feed the animals D) pollute the environment
24.
A) destroy their wild life
B) hunt them and use their furs
C) see them in their natural habitat
D) catch and take them to a circus
25. My favourite programmes are ……………………. because
they are amusing and funny for children.
A) commercials B) reality shows
C) quiz shows D) cartoons
26. I need the ……………….. . I want to change the channel.
A) parent control B) film director
C) movie ticket D) remote control
27. Which option is correct about Angela?
A) She loves watching soap operas a lot.
B) She hates programmes that give useful information.
C) She thinks documentaries aren’t educational.
D) She doesn’t prefer watching reality shows.
28.
A) the star of this film B) very keen on TV
C) bored of this movie D) a very healthy man
29. Adam: ……………….……………….. ?
Brad : Yes. The fictional characters are very
amusing and it’s really fun to watch them.
A) What do you think about sitcoms
B) Can you search for the news on TV
C) What time do you start watching TV
D) Do you like watching cartoons
30. This sign means: ‘……………………………………………. .’
A) Children can’t watch this programme.
B) This programme may include violence.
C) People at all ages can watch this programme.
D) There is an age limit for this programme.
Well, they should always ………………. and they should also be strong.
My name is Angela and I like watching documentaries a lot. They give useful information to us. I don’t like reality shows or soap operas because they are nonsense.
My brother is ………………….. . He watches everything on TV. He eats his meals in front of the TV and gets fat. He watches it for very long hours.
You are a good tennis player. What is your advice to young players?
I’m Peter and I love animals very much. I think we should protect all wild animals. For me, it’s better to ……………………….. . We shouldn’t put them in cages or in zoos.
UNITS 1-5 MID-TERM TEST (Units 1 – 5 ) 7th Grades
ANSWER KEY
1. C
2. D
3. B
4. C
5. A
6. B
7. C
8. C
9. B
10. D
11. B
12. D
13. B
14. B
15. A
16. B
17. C
18. A
19. B
20. C
21. A
22. B
23. C
24. C
25. D
26. D
27. D
28. B
29. D
30. C

7. Sınıf İngilizce 1-2-3-4-5. Üniteler Tekrar Testi-30 Soru (Tavsiye Edilir) günceldir. Word dosyasını indirmek için Tıkla İndir.

Bu habere de bakabilirisiniz

6. Sınıf İngilizce 2. Ünite Kelimeleri ve Konu Anlatımı

6. Sınıf İngilizce 2. Ünite Kelimeleri ve Konu Anlatımı  kanalımız İngilizce Kampüs tarafından eksiklerinizi görmek …