Ana Sayfa / Genel / 8. Sınıf İngilizce 5. Ünite (The Internet) Ünite Quizi 9

8. Sınıf İngilizce 5. Ünite (The Internet) Ünite Quizi 9

Choose the correct item:
1. The ………………….. is the most important part of the computer because it powers the computer.
a) CD writer b) computer tower c) hard dİsc d) search engine
2. There is a problem with my ……………………… , so I can’t type properly.
a) mouse b) scanner c) keyboard d) speaker
3. If you want to get information from this website, you have to ………………………… to the Internet.
a) concentrate on b) log on c) give up d) look for
4. If you don’t want to lose your files, you should …………………. them.
a) search b) ignore c) design d) save
5. I like Susan’s Internet ………………. . She uses the Net only when she wants to make a research for her
homework. She never uses the Internet for fun.
a) access b) messages c) connections d) habits
6. Ann: How was your holiday, Liz? Liz: It was great. I’ll ………………….. the photos in an hour. You can look at
them on my blog.
a) download b) print c) upload d) protect
7. The photo in my profile is an old one. So, I’ll ……………………. it.
a) burn b) crash c) enter d) update
8. I will …………….. this song to my laptop. I heard it at the radio and I liked it a lot.
a) upload b) download c) share d) log in
9. You should be careful with viruses. They may enter your computer suddenly and your computer may
…………………… .
a) crash b) surf c) install d) publish
10. A virus …………………… my file. Unfortunately, I have to write it again.
a) deleted b) saved c) updated d) created
P r e p a r e d b y R E Y K A M E T E
8th Grades VOCABULARY QUIZ – UNIT 5 THE INTERNET
11. John is a real Internet …………………….. . He spends a lot of time in front of his computer and plays online
games for hours.
a) adult b) researcher c) expert d) addict
12. I usually use …………………….. to communicate with my friends.
a) service provider b) Internet addiction c) instant messenger d) online games
13. People should …………………….. using the Internet too much, because it may cause addiction.
a) go b) start c) keep d) avoid
14. I couldn’t chat to John last night because he was ………………………. . I think he was ill.
a) addicted b) harmless c) offline d) serious
15. Never meet a person online if your parents don’t give you ………………….. .
a) access b) permission c) habit d) connection
16. I’m not using my account anymore. So, I’m going to ………………….. it.
a) explain b) join c) destroy d) deactivate
17. We mustn’t give out our personal information to strangers on the Net for our …………………… .
a) smart phone b) Internet safety c) anti-virus programs d) disc driver
18. If you see …………………. messages or pictures on the Internet, tell this to your family immediately. So, they can
protect you.
a) disturbing b) fun c) harmless d) amazing
19. My sister usually …………………. . She doesn’t have time to go to the shopping centers.
a) puts video shows b) reactivates her account c) does online shopping d) goes to chat rooms
20. If you want to share information, photos or messages on Facebook, first you should ………………….. an account.
a) delete b) visit c) promise d) create
P r e p a r e d b y R E Y K A M E T E
8th Grades VOCABULARY QUIZ – UNIT 5 THE INTERNET
ANSWER KEY
1. C
2. C
3. B
4. D
5. D
6. C
7. D
8. B
9. A
10. A
11. D
12. C
13. D
14. C
15. B
16. D
17. B
18. A
19. C
20. D

8. Sınıf İngilizce 5. Ünite (The Internet) Ünite Quizi 9 günceldir. Word dosyasını indirmek için Tıkla İndir.

Bu habere de bakabilirisiniz

8. Sınıf LGS Sınavına Girecek Öğrenciler Dikkat !

Sevgili öğrenciler sınava sayılı günlerin kaldığı bu dönemde İngilizce Kampüs sitemize yoğun bir şekilde tıklayıp …