Ana Sayfa / Genel / 8. Sınıf İngilizce 1-2-3-4. Üniteler Tekrar Quizi (Tavsiye Edilir)

8. Sınıf İngilizce 1-2-3-4. Üniteler Tekrar Quizi (Tavsiye Edilir)

8. Sınıf İngilizce 1-2-3-4. Üniteler Tekrar Quizi (Tavsiye Edilir) günceldir. Word dosyasını indirmek için Tıkla İndir.

 

MULTIPLE CHOICE TEST
Choose the correct item: (10×4=40 points)
1. Sue: We’re going shopping with Kate, Liz. ………………….?
Liz : Oh, yes. I like Kate. She is a very honest person.
And she’s very funny, too.
A) Shall we watch a film B) What’s wrong with Kate
C) Fancy joining us D) May I leave a message
2. Tom: Are you doing anything on Sunday?
Lily : Yes. I’m going to go to a rock concert. Why do
you ask?
Tom: Oh, I wanted to invite you to my birthday party;
but you can’t join, I guess.
Lily : You’re right. ………………………….. .
A) Cool, I’d love to B) I can make it
C) Another time, maybe D) I’ll definitely come
3. Maria : What are you doing, Tracey?
Tracey: Well, I have an important business meeting and
I’m trying to choose the right clothing for it. The
manager of the company will also be there.
Maria: Hmm, it’s a business meeting! So, I think ..…………….… .
Tracey: Yes I know, but I can’t decide what to wear.
Maria : What about this black skirt and that white
blouse? They’re stylish and not casual.
Tracey: Yes. That’s a great choice. Thank you very much.
A) he will dress ridiculous clothes
B) you can have a barbecue party
C) feeling self-conscious is an advantage
D) you should prefer formal clothes
4. George: ………………………… ?
Nathan: Yes, of course. Their parents usually work. So,
they help with the gardening, do the shopping
or wash the dishes.
A) Do teenagers in your country help around the house
B) Are the families in Turkey usually big or small
C) Where do students in the USA usually go after school
D) What do you feel about helping parents at home
5. Linda : OK. I mixed the eggs and the sugar, mum.
Now, I need the milk. …………………………… ?
Mother: Sure. Here it is. Do you need some flour, too?
Linda : Oh, yes, please.
A) Shall I put all the ingredients
B) Can you pass it to me, please
C) Where is the milk bottle, please
D) What do you need to make a cake
6. Stacey: ……………………………. ?
Merve: It’s ‘Kebap’. It’s the most popular food in
Turkey, and it’s also very delicious.
A) What’s your favourite dish B) Which dish would you like to try
C) Where is ‘Kebap’ popular D) How do they serve ‘Kebap’
7. Henry : What are you cooking, mum?
Mother: Some cookies for our guests.
Henry : …………………………….. ?
Mother: An egg, some sugar, flour, baking powder and
cocoa.
A) What is the name of this dessert
B) Do our guests like the ingredients
C) How long do you cook them
D) What do you need for them
8. Aşağıda karışık olarak verilen telefon konuşmasının
anlamlı biçimde sıralandığı seçeneği işaretleyiniz.
(I) Sorry, Robert, but I have some work to do. Maybe
another time?
(II) Hello, this is Robert. How are you, Henry?
(III) Not bad. Listen, we’re organizing a chess tournament
this afternoon. Would you like to join?
(IV) Hello. Henry speaking. May I talk to Robert?
A) II – IV – I – III B) IV – II – III – I
C) II – III – IV – I D) IV – I – III – II
9. ve 10. soruları aşağıdaki metne göre cevaplayınız.
9. Carla ……………………………….. .
A) called her friend back later
B) can’t join the barbecue party
C) didn’t answer Roberta’s phone
D) has another plan for the weekend
10. Roberta …………………………….. .
A) is organising a barbecue party at her house
B) has to be at the train station at the weekend
C) telephones Carla to invite her for an organisation
D) persuades Carla to have the barbecue another time
VOCABULARY
Fill in the blanks with a word from the box. One word is extra. (5×3=15 points)
mix – immediately – chop – cook – pour – recipe
Answering Machine – Message 1
Roberta, this is Carla. Do you have any plans for the weekend?
We’re having a barbecue at my house. It’s at 3 pm. Call back if you
can join us. I’m waiting for your telephone. Bye.
Answering Machine – Message 2
Hi Carla. It’s Roberta. I phoned you on your mobile, but you didn’t
pick up. Anyway, I’m sorry to tell that I can’t make it to your
barbecue organisation. I have to meet my grandparents at the
train station then. Maybe another time. Goodbye.
Hello, my name is Arthur William. I am a chef at a hotel. I love cooking a lot. It’s a passion for me. Today, I’d like to give you a (1) …………………
for a good waffle. There is nothing like waking up on Sunday morning and having your favourite waffle with your family. You should
absolutely try it. All you need is: 2 eggs, 2 cups of flour, 2 tablespoons of sugar and salt, 1 ½ cups of warm milk, 1/3 cup melted butter, 4
teaspoons of baking powder and some vanilla. In a large bowl, (2) …………………… together the eggs, milk, butter and vanilla and then the
flour, salt, sugar and baking powder. Later, (3) …………………… some mixture into the waffle iron and (4) …………………… for 2 minutes. It’s
ready. You can put some honey, jam, chocolate sauce or your favourite fruits if you wish. Serve (5) …………………… .
8th Grades GENERAL QUIZ – UNITS 1- 4
P r e p a r e d b y R E Y K A M E T E
READING
Read the text and write TRUE or FALSE: (5×3=15 points)
My name is Renetta and I’m 50 years old. What I think about teenagers today is that they are lucky with the new tecnology possibilities.
Technology changes very fast and they can get a lot of use of it. It’s also very cheap and fast. They send messages, write e-mails or make phone
calls easily. In the past, when I was very young, there weren’t any mobile phones. We had only telephones at home. There wasn’t a telephone
in every house. We usually wrote letters to eachother or sent postcards to our friends or relatives on special days. It was great fun for us. But
now, all teenagers have a mobile phone in their bag. They can keep in touch with everybody whenever they want. They just need to dial a
phone number. That’s all. Sometimes I see teenagers shouting on their mobiles when I’m on abus. It is not nice and I don’t think it’s very
respectful. What’s more, you can hear everything they say. In fact, it’s not very good for them, too; because it may be a special conversation.
_________ 1. It is not very expensive to use technology.
_________ 2. It was very enjoyable for Renetta to exchange e-mails with her friends.
_________ 3. Teenagers can communicate with eachother easily now.
_________ 4. It is disturbing for Renetta when teenagers speak loudly on the phone on buses.
_________ 5. Renetta feels lucky that she can hear others’ special conversations.
COMMUNICATION
Complete the short dialogues using the phrases below. Be careful. Two expressions are extra.: (5×3=15 points)
• He is not available at the moment. • I’ll get her. • Never mind.
• May I ask who’s calling? • He is engaged now. • I’ll put him through.
• I’ll talk to you soon.
1. Lindsay : Hi Sam. Is your sister in?
Samantha: Hello, Lindsay. Wait a moment.
……………………………………………………………………. .
2. A: Hello. This is Tom Davidson. Could I talk to the manager of the
company, please?
B: ……………………………………………………………………. . I’m sorry. Can I
take your message?
A: No, thank you. I’ll try again later.
3. Secretary : Hello, it’s Mandy here from White Office. How can I
help you?
Mr Peterson: Good morning, Mandy. May I talk to Mr Johnatton?
Secretary : Good morning, Mr Peterson. Hang on a minute,
please. ……………………………………………………………. .
4. A: Hi, Matt. How are you? Are you doing anything tonight? Shall
we watch a movie together?
B: Hello, Tony. I don’t feel well. I need to rest. I’m so sorry.
A: Oh! ……………………………………………………………………. . Perhaps
next time. I hope you feel better soon.
5. A: Hello. Could I speak to Nancy?
B: ……………………………………………………………………. .
A: Oh, sorry. It’s Oliver. A friend from school.
Circle the correct choice: (5×3=15 points)
Hi, Jess. (1) What’s up? / What’s
wrong with you? I need some help.
I’m going to a party this Sunday and I
need to decide on the right party
dress. (2) Will you pick up the
phone for me? / Could you do me a
favour? I know you’re good at
clothes. Can you come to the mall
with me and help me decide on the
best dress?
Hi, Amy. I would really like to, but
(3) I’m busy all day tomorrow. /I’ll
definitely be there.I have to cook
some dinner for my parents. It’s
their wedding anniversary. I’m not
very good at cooking, you know. So,
it will be my first try and take a lot of
time.
(4) I hope so. /I see.Then, I’ll go
and buy it myself. Thanks anyway.
(5) I hope you have a great time. /I
think it’s very spicy and
tasteless.See you!
Thank you, Amy.See you!
8th Grades GENERAL QUIZ – UNITS 1-2
P r e p a r e d b y R E Y K A M E T E
ANSWER KEY
MULTIPLE CHOICE TEST
1. C
2. C
3. D
4. A
5. B
6. A
7. D
8. B
9. C
10. B
VOCABULARY
1. recipe
2. mix
3. pour
4. cook
5. immediately
READING
1. TRUE
2. FALSE
3. TRUE
4. TRUE
5. FALSE
COMMUNICATION
1. I’ll get her.
2. He is not available at the moment.
3. I’ll put him through.
4. Never mind.
5. May I ask who’s calling?
1. What’s up?
2. Could you do me a favour?
3. I’m busy all day tomorrow.
4. I see.
5. I hope you have a great time.

Bu habere de bakabilirisiniz

8. Sınıf LGS Sınavına Girecek Öğrenciler Dikkat !

Sevgili öğrenciler sınava sayılı günlerin kaldığı bu dönemde İngilizce Kampüs sitemize yoğun bir şekilde tıklayıp …